Számítógép-szerelő kecskeméti alapítványi OKJ képzés

• Korhatár

Ha nem múltál el még 25 éves, akkor nincs semmi akadálya a jelentkezésnek! Ha szeretnél életed végéig számítógépekkel dolgozni, akkor kattints ide és érdeklődj!

• Ütemezés

Az alapítványi képzések nappali időpontokban indulnak és 3 tanéven keresztül folyik az oktatás! Ha szívesen járnál iskolarendszerű képzésre és az esti órákban más dolgod van, akkor kattints ide és érdeklődj!

• Havidíj

A kecskeméti képzéstérítési díjamindössze 12.000 Ft/hó. Nálunk nem kell egyszerre hatalmasösszegeket kifizetned ahhoz, hogy egy piacképes szakmát szerezz! Ha ki tudod gazdálkodni ezt a csekély havidíjat, akkor kattints ide és érdeklődj!

JELENTKEZZ A KÉPZÉSRE!

Ha már ezek az alapinformációk meggyőztek arról, hogy ez a kecskeméti alapítványi OKJ képzés a legmegfelelőbb számodra, akkor KATTINTS A GOMBRA az érdeklődéshez!

Műszaki segítséget nyújt a felhasználók részére közvetlenül vagy telefonon, e-mailben vagy más elektronikus eszköz segítségével, többek között szoftverrel, hardverrel, számítógépes periféria berendezésekkel, hálózatokkal és internettel kapcsolatos problémákat diagnosztizál és old meg, illetve iránymutatást és támogatást nyújt a különféle rendszerek üzembe helyezését, telepítését és karbantartását illetően.

• 10815-12 Információtechnológiai alapok
  • 10826-12 Szakmai életpálya-építés, munkaszervezés, munkahelyi kommunikáció
  • 10833-12 Hálózati alapok
  • 10834 -12 Számítógépes hibaelhárítás
  • 11497-12 Foglalkoztatás I.
  • 11499-12 Foglalkoztatás II.
  • 11500-12 Munkahelyi egészség és biztonság

Egy szakmai követelménymodulhoz kapcsolódó modulzáró vizsga akkor eredményes, ha a modulhoz előírt feladat végrehajtása legalább 51%-osra értékelhető.

Képzés OKJ száma:34 523 02
A képzéshez szükséges előképzettség:alapfokú iskolai végzettség

Egészségügyi alkalmassági követelmények:

Korhatár: 25 év

Időtartam: 3 tanév

Térítési díj: 12.000 Ft/hó

Besorolás: iskolarendszerű OKJ képzés

Tanrend: nappali tagozat

Az Alapítványi Képzés helyszíne: Kecskemét

Részletfizetési lehetőség: Van – Havidíj!

Tananyagok ára: 0 Forint

Záróvizsgák díjai: 0 Forint

Pályaalkalmassági követelmények:

Előírt gyakorlat:

Kedvezmények: Diákigazolvány / Családi pótlék / Árvaellátás

• Hardware karbantartó
  • IT eszközkarbantartó
  • Számítástechnikai műszerész
  • Számítógépszerelő
  • Személyi számítógép szerelő

Általános információkat tartalmazó segédanyagot itt töltheted le:Kattints ide a letöltéshez!

JELENTKEZZ A KÉPZÉSRE!

Ha már az eddig olvasott információk meggyőztek arról, hogy ez a kecskeméti alapítványi OKJ képzés a legmegfelelőbb számodra, akkor KATTINTS A GOMBRA az érdeklődéshez!

A komplex szakmai Számítógép-szerelő és karbantartó OKJ vizsga vizsgatevékenységei és vizsgafeladatai:

JELENTKEZZ A KÉPZÉSRE!

Ha elolvastál mindent és meg tudtunk győzni arról, hogy ez a kecskeméti alapítványi OKJ képzés a legmegfelelőbb számodra, akkor KATTINTS A GOMBRA az érdeklődéshez vagy JELENTKEZZ a lenti űrlapon!