Mezőgazdasági technikus kecskeméti alapítványi OKJ képzés | Kecskeméti Alapítványi Képzések Mezőgazdasági technikus kecskeméti alapítványi OKJ képzés – Kecskeméti Alapítványi Képzések

Mezőgazdasági technikus kecskeméti alapítványi OKJ képzés

• Korhatár

Korhatár nélkül jelentkezhetsz a képzésre, ígynincs semmi akadálya a jelentkezésnek! Ha szeretnél mezőgazdasággal foglalkozni,akkor kattints ide és érdeklődj!

• Ütemezés

Az alapítványi képzések nappali vagy esti időpontokban indulnak és 2 tanéven keresztül folyik az oktatás! Ha szívesen járnál iskolarendszerű képzésre és az esti órákban más dolgod van, akkor kattints ide és érdeklődj!

• Részletfizetési lehetőség

A kecskeméti képzés díja mindössze 320.000 Ft. Nálunk nem kell egyszerre hatalmas összegeket kifizetned ahhoz, hogy egy piacképes szakmát szerezz! Ha ki szeretnéd használni a részletfizetési lehetőséget, akkor kattints ide és érdeklődj!

JELENTKEZZ A KÉPZÉSRE!

Ha már ezek az alapinformációk meggyőztek arról, hogy ez a kecskeméti alapítványi OKJ képzés a legmegfelelőbb számodra, akkor KATTINTS A GOMBRA az érdeklődéshez!

A mezőgazdasági technikus a növénytermesztési, állattenyésztési, kertészeti és az azokhoz kapcsolódó műszaki, gazdálkodási, szakterületen önálló feladatokat végez és végeztet, munkacsoportokat irányít. A végzett szakemberek képesek a növénytermesztés és állattenyésztés terén a korszerű agronómiai és technikai eljárások alkalmazásával a piac igényeinek megfelelő minőségi termékek gazdaságos előállítására, valamint a termelés menedzselésére, továbbá enciklopédikus kertészeti ismeretekkel is rendelkeznek. A szakterületen felkészültek az előírt követelményrendszerek betartására.

Képzés OKJ száma: 54 621 02
A képzéshez szükséges előképzettség: érettségi végzettség

Egészségügyi alkalmassági követelmények: szükségesek

• Mezőgazdasági rakodógép kezelő
  • Önjáró betakarítógép kezelője
  • Traktorvezető

Általános információkat tartalmazó segédanyagot itt töltheted le:Kattints ide a letöltéshez!

JELENTKEZZ A KÉPZÉSRE!

Ha már az eddig olvasott információk meggyőztek arról, hogy ez a kecskeméti alapítványi OKJ képzés a legmegfelelőbb számodra, akkor KATTINTS A GOMBRA az érdeklődéshez!

A komplex szakmai Mezögazdasági technikus OKJ vizsga vizsgatevékenységei és vizsgafeladatai:

JELENTKEZZ A KÉPZÉSRE!

Ha elolvastál mindent és meg tudtunk győzni arról, hogy ez a kecskeméti alapítványi OKJ képzés a legmegfelelőbb számodra, akkor KATTINTS A GOMBRA az érdeklődéshez vagy JELENTKEZZ a lenti űrlapon!